EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Share on facebook linkColor=3b5998 linkHColor=e5791e theUrl=1
BOLD - Grajenje možnosti za vodenje in razvoj
BOLD

BOLD - Grajenje možnosti za vodenje in razvoj

Od 8. - 16. junija 2015
Talin, Estonija

Nevladna organizacija Tallin University Student Union (MTÜ Tallinna Ülikooli Üliõpilaskond) ima mesto gostujoče organizacije pri mednarodnem projektu mladinskega usposabljanja BOLD – Grajenje možnosti za vodenje in razvoj (BOLD – Building Opportunities for leadership and Developement), ki bo od 8. do 16. junija 2015 potekala v glavnem mestu Estonije, Talinu. S štirimi svojimi člani bo kot partnerska organizacija sodelovalo tudi Združenje EPEKA, so. p.

Med delovnimi aktivnostmi bodo organizatorji in trenerji uporabljali neformalne učne metode kot so prezentacije, skupinsko delo, diskusije, del v mešanih skupinah, igranje vlog in druge metode, ki bodo povezale udeležence iz Estonije, Latvije, Slovenije, Španije, Italije, Hrvaške, Makedonije, Francije, Češke in Romunije.

Glavni namen in cilj organizatorjev je približati udeležencem projekta vrednote in koristi, ki jih ponuja mednarodno mladinsko delo. Organiziranje in izvajanje mladinskih aktivnosti kot so mladinske izmenjave, prostovoljske aktivnosti, seminarji in izobraževanja ipd. je dober način za bogatenje in doprinos k lokalni skupnosti. Delovni jezik izmenjave je angleščina, vendar slabše znanje jezika ni ovira za sodelovanje, temveč spodbuda za aktivno komunikacijo in širjenje veščin.

Projekt financira EU program Ersamus+

Mladinska izmenjava promovira evropski certifikat YOUTHPASS.

Stroške nastanitve, prehrane in programa krije organizator aktivnosti oziroma gostujoča organizacija. Del povrnjenih potnih stroškov na udeleženca iz Slovenije je določen glede na razdaljo, kar lahko preverite tukaj: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm in znaša 275 eur.

Združenje EPEKA, so. p. podpirajo Mestna občina Maribor, Urad za mladino RS, EU program Erasmus + in EU Kultura

 

Za več informacij pošljite e-mail z motivacijskim pismom in CV-jem na epeka@epeka

Koordinator projekta partnerske organizacije: Štefan Simončič, predsednik Združenja EPEKA, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Promocija projekta: Tjaša Teržan, sodelavka Združenja EPEKA, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

logo1

 

 
\r\n